Nederlands

 Beëdigd Hongaars, Engels  &  Nederlands

Gesprekstolk - Gerechtstolk - Notaristolk

Magyar

Absrechtstraat 45
2729 AW  Zoetermeer

Nederland

 

Tel: +31 6 5197 9067

 

e.ujvari@ujvari-int.nl

English

 

Lid van:

Register Beëdigde Tolken en Vertalers (WBTV, 1893)

Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV)

St. Instituut van Gerechtstolken en Juridische Vertalers (SIGV)

Tolkdiensten

 

Een tolk op locatie is vaak niet alleen gewenst, maar zelfs noodzakelijk als u zelf de taal niet machtig bent. Een gespreks-, congres- of fluistertolk, simultaan of consecutief, in het binnen- of het buitenland, bij Ujvari Int. bent u aan het juiste adres!

 

 

U kunt Ujvari Int. inzetten als tolk bij kleine bijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld bij de bespreking van huwelijkse voorwaarden of testamenten of het passeren van notariële aktes. Maar ook bij grotere evenementen kan Ujvari Int. een nuttige bijdrage leveren. Denk hierbij aan rechtszaken, congressen, beurzen, productpresentaties, trainingen en vergaderingen.

 

 

Het maakt niet uit of het om een bijeenkomst in kleine kring gaat of om een groot evenement, de aanwezigheid van een tolk zorgt er altijd voor dat er tijdens de vertaalslag geen details van de oorspronkelijke informatie verloren gaan en voorkomt misverstanden. Bovendien wordt de aanwezigheid van een tolk vaak erg op prijs gesteld omdat het de communicatie persoonlijker maakt.

 

 

Gaat u op zakenreis of ontvangt u binnenkort internationale gasten? Probeer dan Ujvari Int. eens uit. Wellicht zorgt de gedegen voorbereiding, de jarenlange ervaring en de uitgebreide taal- en materiekennis van Ujvari Int. voor een langdurig en bevredigend samenwerkingsverband.